Bijsou Bijsou

Voor hun eindproef kwamen de mannen en vrouw achter Bijsou Bijsou op het idee om eenmalig een loungebar te openen. De opbrengst van de loungebar ging naar het goede doel.

Logo

Om samen met hen een succes te maken van hun event voorzagen we het team alvast van een sprekend logo. Om de sfeer van het evenement te weerspiegelen kozen we voor palmbomen als centraal element.

Daarnaast bestaat het logo uit een kroonkurk/zon die beiden een link hebben met de loungebar.

Drukwerk

Reclame maken voor het event deed het team met een poster en flyer ontworpen door Designfactory. We kozen voor dezelfde stijl als het logo en plaatsten palmbomen als eyecatcher op het ontwerp.

Verder koos ik ook voor een achtergrondfoto die de juiste stemming aangeeft voor het event. Het ontwerp zorgt ervoor dat alle info meteen in het oog springt.

Digitaal

Ook online reclame maken voor het event was noodzakelijk. We hielpen het team door posts te maken waarin de dj’s die optraden tijdens het evenement werden aangekondigd. Leuke extra, het bewegende element!

Wil jij net als hen een logo, drukwerk en/of sociale media posts laten ontwerpen? Neem dan zeker eens een kijkje tussen mijn diensten