designfactory

Fillo

Fillo is de fictieve onderneming waarvoor ik een campagne ontwierp. Fillo is een bedrijf dat drinkwatervoorzieningen aanbiedt aan scholen en bedrijven. Met de herbruikbare flessen van Fillo kan zo iedereen genieten van lekker water. Goed voor het milieu en de gezondheid!

Uitwerking branding

Het bedrijf kreeg een volledige identiteit. Dit deed ik door eerst een logo te ontwikkelen. Ik baseerde mij op dit logo om ook enkele bedrijfsdocumenten te ontwerpen. Dit met als doel de identiteit van het bedrijf te laten doorschijnen in de communicatie met de klanten.

Om ervoor te zorgen dat de huisstijlelementen door alle betrokkenen op dezelfde manier gebruikt zouden worden ontwikkelde ik ook een huisstijlhandboek.

Bent u geïnteresseerd in een uniform uiterlijk voor uw organisatie? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze diensten

Uitwerking drukwerk

Naast een identiteit voor het bedrijf werkte ik ook enkele drukwerk-documenten uit voor Fillo.

Het eerste is een magazine. Dit dient vooral om de missie en visie van het bedrijf naar de klant over te brengen. Tegelijkertijd wordt de klant geïnformeerd over ecologie. Dit d.m.v. artikels binnen dit thema.

Daarnaast ontwierp ik ook een infografiek. Deze kan gebruikt worden tijdens presentaties. Dit met als doel de diensten van het bedrijf duidelijk over te brengen naar potentiële klanten.

Om de campagne ‘bring your bottle to school!’ een duwtje in de rug te geven, maakte ik een advertentie.