designfactory

Website

Wij ontwikkelen met plezier een nieuwe website voor uw bedrijf of organisatie. Aangezien we graag op maat van uw vraag werken, werken we met prijzen aangepast aan uw project.

Vraag hier je offerte aan

Ga naar formulier
uniek website icon

Uniek

Geen enkele klant is hetzelfde. Onze websites zijn dat ook niet! Iedere website wordt steeds op maat van de klant gemaakt.

kwalitatie website icon

Kwalitatief

Wij bouwen websites die uitgewerkt zijn tot in het kleinste detail. Ze zijn gebruiksvriendelijk, ook voor mobiel!

waardevol website icon

Waardevol

Onze websites vormen een meerwaarde voor uw organistie. Ze vormen een professioneel uithangbord op het web.

Workflow

 • Fase 1

  De Voorbereiding

  Om een website te kunnen maken die aangepast is aan uw wensen vinden wij het heel belangrijk om deze wensen in beeld te brengen. Dit doen we aan de hand van een verkennend gesprek. Met deze informatie gaan we aan de slag om de prijs en de timing van het project vast te leggen.

 • Fase 2

  Het Ontwerpproces

  We maken op basis van uw wensen en verwachtingen een eerste design/ontwerp. We overleggen regelmatig en sturen het design bij waar nodig.

 • Fase 3

  Het bouwen van de website

  Op basis van het uitgewerkte design kan de website nu gebouwd worden. In deze fase richten we ons voornamelijk op de inhoud van de website. De website wordt aangevuld met content die door u werd aangeleverd.

 • Fase 4

  Oplevering Website

  Eens de website aan al uw wensen voldoet kan deze online geplaatst worden. Afhankelijk van welke soort website u koos kan u nu zelf aan de slag met uw website of kan u steeds bij ons terecht voor aanpassingen aan de website.