Website

Ik ontwerp en bouw met veel passie een (nieuwe) website aangepast aan jouw noden. De mogelijkheden zijn eindeloos: webshop, blog, portfoliosite, bedrijfssite, noem maar op! Met Designfactory heb je ongetwijfeld de ideale partner in huis voor een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke website.

Contacteer ons

Workflow

Ontdekking

Om een website te kunnen maken die aangepast is aan jouw wensen vind ik het heel belangrijk om deze wensen in beeld te brengen. Dit doe ik aan de hand van een verkennend gesprek. Met deze informatie ga ik aan de slag om de prijs en de timing van het project vast te leggen.

Ontwerp

Ik maak op basis van jouw wensen en verwachtingen een eerste design/ontwerp. Hierbij vind ik jouw mening heel belangrijk. Daarom overleggen we regelmatig zodat ik het design bij kan sturen waar nodig.

Ontwikkeling

Op basis van het uitgewerkte design kan de website nu gebouwd worden. In deze fase richten ik mij voornamelijk op de inhoud van de website. De website wordt aangevuld met content die door jou werd aangeleverd.

Oplevering

Eens de website aan al jouw wensen voldoet kan deze online geplaatst worden. Afhankelijk van welke soort website je koos kan je nu zelf aan de slag met jouw website of kan je steeds bij mij terecht voor aanpassingen aan de website.

Website

Met een website kan je o.a. anderen informeren over je organisatie en de diensten die je aanbiedt. Of je kan een online portfolio maken om aan je publiek te tonen wat je in je mars hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom kiezen voor een website bij Designfactory? Ik ontwerp en ontwikkel je website van a tot z, helemaal op maat van jouw wensen. En wil je de website zelf onderhouden of laat je dit liever aan mij over? De keuze is aan jou!

Blog

Met een blog kan je op het internet je creatieve ei kwijt. En je wil natuurlijk dat er ook publiek is dat naar jouw verhaal luister, of beter, jouw verhaal leest.

Geen beter begin dan een aantrekkelijke pagina die bezoekers nieuwsgierig maakt en hen aanzet tot het verkennen van jouw blog! Daar help ik je graag bij. Ik ontwerp een sprekende blog waar geen enkele bezoeker naast kan kijken.

Webshop

Wil je producten online verkopen? Dan werk je het best via een webshop. Je kan op 1 plek producten toevoegen, voorraden beheren, bestellingen en betalingen van klanten ontvangen.

Designfactory helpt je graag bij het ontwerpen en bouwen van een webshop die past bij jouw bedrijf. Ook hier heb je de keuze of je de webshop zelf onderhoudt of mijn hulp hiervoor inschakelt.

Webdesign

Ben je handig in het bouwen van websites of apps maar kan je wel wat hulp gebruiken om deze visueel uit te werken?

Hier helpt Designfactory graag bij. Ik maak een origineel visueel ontwerp op basis van jouw wensen. Het coderen laat ik aan jou over!

Recente projecten