BGP Atelier

BGP Atelier verkoopt ruiterkledij en -toebehoren. Hun kledingcollectie, from stable to table, staat voor ruiterkledij die niet enkel op het paard, maar ook in de vrije tijd gedragen kan worden.

Ontwerp kids sweater

We kregen de opdracht een kids-sweater te ontwerpen voor de nieuwe collectie van BGP Atelier. Het zou een genderneutrale sweater moeten worden die dus zowel door jongens als meisjes gedragen kan worden.

We ontwierpen een minimalistische print. Dit deden we om het genderneutrale aspect te bewaren. Daarnaast kozen we voor de sweater neutrale kleuren.

Ontwerp volwassen sweater

met het aspect ‘from stable to table’ in het achterhoofd gingen we aan de slag om een ontwerp voor een volwassen sweater te bedenken.

Wie houdt nu niet van een herkenbare en grappige quote? Wij zochten er één uit, binnen het thema ‘paarden’ en begonnen de sweater te ontwerpen.

Uitwerking kids logo

Voor de nieuwe kindercollectie van BGP Atelier was er een nieuw logo nodig. Het idee was een kinderversie te maken van het originele BGP Atelier logo. We rondden de hoeken van het originele logo af om het geheel wat zachter te maken.

Daarnaast kozen we voor blokken om het woord ‘kids’ op te plaatsen. Dit geeft het logo een kinderlijke uitstraling. Bovendien is het kids-logo nu gemakkelijk te onderscheiden van het originele logo. Hier zorgt ook de andere kleur mee voor.

Ontwerp Brochure

we ontwierpen reeds sweaters voor BGP Atelier. Deze moesten nu voorgesteld worden aan de verschillende verkooppunten waar BGP Atelier mee samenwerkt. Hiervoor ontwierpen we een overzichtelijke brochure.

Wij ontwierpen deze brochure met focus op het mooi in beeld brengen van de verschillende sweaters en uiteraard het in het oog springen van alle belangrijke informatie.