Rocket Men

Rocket Men is een ambitieuze start-up met een 360° expertise op het vlak van B2B projecten. Rocket Men brengt uw project in hoogste versnelling.

Ontwerp Naamkaart

Op de voorkant van het visitekaartje verwerkte ik het logo en de slogan van Rocketmen. In het logo wordt gebruik gemaakt van goudgeel. Ik koos ervoor om hier een metallic effect op te zetten zodat het logo echt in het oog springt.

Op de achterkant liet ik het logo nog eens terugkomen, dit vanwege de herkenbaarheid. Ditmaal stond het meer in de achtergrond. Op de voorgrond plaatste ik alle contactinformatie van het bedrijf. Voor deze tekst koos ik de blauwe kleur van het logo, dit vanwege de leesbaarheid.

Ontwerp LinkedIn banner

Naast naamkaartjes maakte ik ook een social media banner voor Rocket Men. De social media banner ontwikkelde ik helemaal in thema 'ruimte' om mooi aan te sluiten bij de rest van de bedrijfsdocumenten zoals de naamkaartjes die ik voor hen maakte. Door alles in dezelfde stijl te ontwerpen creëer je één uniek karakter voor je bedrijf en ben je heel herkenbaar, zowel online als offline.

Wil jij net als hen naamkaartjes en/of een social media banner laten ontwerpen? Neem dan zeker eens een kijkje tussen mijn diensten