Vilvoorde Atletiek Club

VAC is een atletiekclub uit Vilvoorde. Zowel recreanten als topsporters zijn er welkom en kunnen er hun gading vinden. Van sprint tot kogelstoten, alles kan!

Vraag van de klant

Het bestuur van VAC vond dat het tijd was om de clubwebsite een update te geven omdat deze niet meer up-to-date was. Ik heb mezelf, als lid van de club, aangeboden om hun website in een nieuw jasje te steken.

Ook het clublogo was aan vernieuwing toe. Daarom gaf ik ook hieraan een nieuwe uitstraling.

Oplossing Branding

Het logo moest in dezelfde lijn blijven als het vorige. De loper moest behouden blijven. Deze heb ik vereenvoudigd om er een modernere look aan te geven. Daarnaast koos ik een nieuw lettertype dat voor een frissere uitstraling zorgt.

VAC gebruikte op de oude website verschillende tinten groen. Om de website een uniforme uitstraling te geven gingen we samen op zoek naar de mooiste tint. Die gebruikten we dan niet enkel voor de website en het logo, maar bijvoorbeeld ook voor de truitjes van de club.

Oplossing Website

Na een eerste gesprek over hoe de nieuwe website eruit zou moeten zien werd snel duidelijk dat het gebruik van foto’s belangrijk is voor de club. Dit verwerkte ik in de website door bijvoorbeeld een grote slideshow in te voegen op de landingspagina.

Verder hebben we voor elke pagina een ander design uitgewerkt, aangepast aan de inhoud ervan. Op deze manier werd elke pixel goed benut. Uiteraard bleef de focus steeds liggen op de frisse nieuwe look.

Wilt u net als hen een volledig nieuwe uitstraling geven aan uw bedrijf of organisatie? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze diensten